Velkommen til min blogg

I denne bloggen skal jeg vise mine favoritte møbler, belysning , gulvbelegg , veggfarger som jeg kommer over i mitt arbeid som interiørarkitekt. Jeg velger ut produkter etter både de estetiske og funksjonelle kvalitetene.

onsdag 19. januar 2011

Klassisk dansk design

Jeg må nesten begynne med klassiske møbler som Fritz Hansen. Dette er møbler som har beholdt sin popularitet gjennom tidene. Retro stilen har vart i noen år nå men særlig 50-talls stilen har fått nytt oppsving med Mad Men serien. Dette er møbler som er designet av den danske arkitekten Arne Jacobsen i 1950.
Fritz Hansen, Egg designet av Arne Jacobsen i 1950. Dette er en klassiker som fortsatt brukes på kontor i resepsjons området eller vente område / lounge. Det er også et flott møbel til hjemmebruk og gir et 50-talls preg.
Fritz Hansen, Svanen designet av Arne Jacobsen i 1958 som brukes også i dag på kontor i resepsjons område /lobby eller vente område.
Fritz Hansen, Series 7 designet av Arne Jacobsen i 1955 og er veldig populær både til hjemme bruk og kantiner eller kaffebarer. Kommer i mange farger og kan polstres. Den har vært etterliknet og kopiert lenge.

Disse bildene er fra http://www.fritzhansen.com/  

Jeg har forresten <a href="http://bloggurat.net/minblogg/registrere/d8fc49135003ebbd0010e4bf625f1b264102b4cc%22%3Epresentert bloggen min</a> på Bloggurat.

1 kommentar:

  1. Egget er en av mine absolutte favoritter, hadde det ikke vært for prisen og at jeg ikke har plass til den noe sted hadde jeg allerede hatt en rød versjon stående.

    Jeg var på Illums og så en utstilling av ulike egg som var trukket om, men selv om det var spennende synes jeg versjonene i stoff er de beste å se på, sitte i og ta på med fingrene.

    SvarSlett